Our new digs





Last month, we moved into our new office based in Brewery Wharf, Leeds. Now that we’re all settled in, we wanted to share some behind the scenes footage of our big move with you guys. 

Looking to create a space that reflected the people who work here and the culture at Tall, we enlisted Absolute Commercial Interiors to design and deliver our new office vision.

Behrooz Saeed, Director of Tall, commented:

“We really wanted to use the space to express our culture and the character of the business.”

At Tall, collaboration is central to what we do, collaborating both within our team as well as with our clients. It was important to us that our new office gave us the best place to do this, with breakout spaces that are purpose-made to meet the skill-set and inner workings of our business. 

We are already feeling the benefits of our new office and are looking forward to what the new chapter here will bring.

In the spotlight

false

Sorry, but you will have a limited user experience due to a…

  • disabled javascript
  • outdated browser
  • reduced-bandwidth
  • weak hardware